BC ShuttLEQ
 Krimpen aan de Lek

Welkom op de website van BC ShuttleQ  

Badmintonclub ShuttleQ is opgericht op 1 oktober 1980 en bestaat op dit moment uit ongeveer 35 jeugdleden en 55 seniorleden.

BC Shuttlek is een vereniging voor zowel competitiespelers als recreanten. Je kunt recreatief vrijspelen door middel van ons 'afhang systeem', maar je kunt je daarnaast ook opgegeven voor de competitie, georganiseerd door de Nederlandse Badminton Bond. Alle jeugdleden en senioren competitiespelers krijgen wekelijks training van onze trainer Stefan Vissenberg.

Wil je graag kennismaken met de badmintonsport en met onze vereniging? Kom dan langs op woensdagavond (vanaf 18 jaar) of zaterdagochtend (6 tot 18 jaar) in sporthal De Walvis in Krimpen aan de Lek en probeer het zelf. Je hoeft niet direct te besluiten of je lid wilt worden. Rackets en shuttles zijn beschikbaar in de sporthal.

 

ShuttleQ kreeg pieten op bezoek!

Zoals ieder jaar werd er weer een Ouder-Kindtoernooi georganiseerd met een Sinterklaas thema. De sporthal werd al snel gevuld met in totaal 35 koppels en veel publiek! In het donker kwamen stilletjes de pieten binnen en de kinderen begonnen te gillen van de pret. De pieten hebben ook meegespeeld in het veld. Na veel kruidnoten en chocoladeletters achter te laten, zijn zij weer snel op pad gegaan. We hebben een fantastisch sportieve ochtend beleefd. Benieuwd naar de foto's? Neem gerust een kijkje op onze Shuttlek Facebookpagina. 

 

Het LEQ Nachttoernooi 2018 staat voor gezelligheid en sportiviteit. Dit toernooi is al jaren een succes, dus claim snel je plek door je in te schrijven!