BC Shuttlek
 Krimpen aan de Lek

 

Nieuws


Terug naar overzicht

16-12-2017

ShuttLEQ 1 herpakt zich tegen koploper Vridos

Afgelopen vrijdag speelde het eerste team van badmintonclub ShuttLEQ tegen de koploper Vridos uit Giessenburg. Na de 7-1 nederlaag in de uitwedstrijd leek het met een snel opgelopen 0-3 achterstand dit keer weer uit te monden in een flink pak slaag. Door de uitstekende winstpartijen van Janwillem Taylor Parkins, op de nog ongeslagen Jeninga, en Elise v.d. Heijden-Barnhoorn speelde het eerste team knap gelijk tegen het dit seizoen onverslaanbare Vridos.

Team 2 kwam uit tegen de aartsrivaal uit Lekkerkerk. De jonge Cas van Ooijen blonk uit door zowel in de dubbel als de single de volle winst te pakken. Daardoor mondde de burenruzie uit in een 5-3 winst voor de Krimpenaren.

BC Maassluis kwam met twee teams op bezoek in Krimpen aan de Lek . Tegen het vierde team gingen ze ervan door met zes punten, maar het herenteam wist mede door toedoen van Rick van Essen en Jaco van Tuijl gelijk te spelen.

Het vijfde team wacht nog op haar tweede overwinning. Het sterke Schollevaar gaf hen daarop echter geen kans en liet ze met lege handen achter (0-8). Pim Sterrenburg had pech door in de derde set van zowel zijn single als van zijn mix aan het kortste eind te trekken.

De volgende thuiswedstrijd is op vrijdag 12 januari om 19:00 uur in De Walvis.Terug naar overzicht