BC Shuttlek
 Krimpen aan de Lek

 

Nieuws


Terug naar overzicht

13-11-2017

Teams ShuttLEQ stijgen boven zichzelf uit

Een nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de badmintonners van ShuttLEQ. De teams van ShuttLEQ zijn nog niet terug te vinden in de hoogste regionen van hun poules. Deze week kwamen echter tegenstanders langs die wel al de hoogste plekken bezetten. De kans dus om wat in te lopen, maar konden de teams boven zichzelf uitstijgen?

ShuttLEQ 4 moest aantreden tegen de nummer 1, BC Network. Het werd een zinderende partij. Het team startte goed door na de gewonnen dubbels meteen een 2-0 voorsprong te pakken. De single van Wijnand Pols eindigde in een nipte nederlaag, waarna het nog spannend werd bij de laatste mix met de stand 4-3. Maar Remco en Laura velden hun tegenstander, zodat de koploper met 5-3 de eerste nederlaag van het seizoen kreeg.

ShuttLEQ 2 speelde tegen het hoog geklasseerde Alblasserdam. In deze wedstrijd viel vooral op dat Arjenne Vermeulen haar vorm weer begint terug te vinden, door al haar partijen met overmacht te winnen. Met een gevoelige 5-3 nederlaag werden de gasten huiswaarts gestuurd.

Team 1 had BCRS uit Spijkenisse op bezoek en deelde de punten met de concurrent voor plek 2 (4-4). ShuttLEQ 3 moest aan de bak tegen het sterke Katwijkse BC. Ze gaven goed partij en de Katwijkers moesten 3 punten in Krimpen aan de Lek achterlaten. Daarmee haakt team 3 weer aan bij de middenmoot. Team 5 en het herenteam waren een maatje te klein voor Raptim en Limes en verloren met grote cijfers. De volgende thuiswedstrijd is op vrijdag 12 januari om 19:00 uur in De Walvis.Terug naar overzicht