BC ShuttLEQ
 Krimpen aan de Lek

 

Nieuws


Terug naar overzicht

31-01-2017

BC ShuttLEQ Heren 1 kampioen

Afgelopen vrijdag werden door de teams van badmintonclub ShuttLEQ in sporthal De Walvis al weer de laatste wedstrijden van de competitie gespeeld. Heren 1 werden als kampioenen feestelijk onthaald.

Heren 1 had zich vorige week al gekroond tot kampioen in hun poule. Kampioenen Cas, Rick, Kees, Joël en Pim wonnen 11 van de 12 wedstrijden en het gat met de nummer 2 is maar liefst 13 punten. De vrijdag behaalde overwinning zorgde nog voor wat extra glans.

Voor enkele andere teams spande het er de laatste speelronde nog om. Team 2 speelde zich veilig door de benodigde 3 punten te pakken tegen het hoog geklasseerde BCRS. Daniela Sahertian nam in haar laatste wedstrijd afscheid van het team met een gewonnen single. Team 4 haalde nog eens alles uit de kast. Die inzet werd beloond met een 7-1 overwinning op SNA en daarmee handhaafden zij zich in hun klasse. Team 5 speelde 4-4 tegen Schoonhoven en handhaafde zich ook. Teams 1 en 3 verzekerden zich beide definitief van de derde plek in hun poule. Team 1 sloot het seizoen af met een mooie 8-0 overwinning op Rillandia Smashers. Team 3 speelde gelijk met 4-4 tegen het lastige Schoonhoven. Heren 2 verloor met 0-8 van Triaq.

Deze competitie is voorbij, maar op 8 februari start de mannen- en vrouwenvoorjaarscompetitie.Terug naar overzicht