BC ShuttLEQ
 Krimpen aan de Lek

Welkom op de website van BC ShuttleQ  

Badmintonclub ShuttleQ is opgericht op 1 oktober 1980 en bestaat op dit moment uit ongeveer 35 jeugdleden en 55 seniorleden.

BC Shuttlek is een vereniging voor zowel competitiespelers als recreanten. Je kunt recreatief vrijspelen door middel van ons 'afhang systeem', maar je kunt je daarnaast ook opgegeven voor de competitie, georganiseerd door de Nederlandse Badminton Bond. Alle jeugdleden en senioren competitiespelers krijgen wekelijks training van onze trainer Stefan Vissenberg.

Wil je graag kennismaken met de badmintonsport en met onze vereniging? Kom dan langs op woensdagavond (vanaf 18 jaar) of zaterdagochtend (6 tot 18 jaar) in sporthal De Walvis in Krimpen aan de Lek en probeer het zelf. Je hoeft niet direct te besluiten of je lid wilt worden. Rackets en shuttles zijn beschikbaar in de sporthal.

 

Fysiotherapie De Waterpoort

Heb je het weekend tijdens badminton een sportblessure opgelopen? Iedere maandagmorgen van 8.00 tot 9.00 uur kun je bij ons gratis terecht op het inloopspreekuur Sportfysiotherapie. Onze ervaring is dat hoe eerder een blessure adequaat wordt aangepakt, hoe sneller deze herstelt. Je kunt zonder afspraak binnenlopen en in de wachtkamer plaatsnemen. Je wordt op volgorde van binnenkomst door onze sportfysiotherapeut, Derek van der Have, naar binnen geroepen voor een eerste screening van uw klachten. 

Ook voor andere klachten ben je natuurlijk altijd welkom bij één van onze fysiotherapeuten.

Wil je naast badminton ook nog graag op een andere manier sportief bezig zijn? Dat kan in onze mooie, uitgebreide sportzaal. Als ShuttLEQ lid krijg je 20% korting op een sportabonnement.

Fysiotherapie de Waterpoort

De Markt 102
2931EC Krimpen aan de Lek

Telefoon: 0180 - 580222
WhatsAppFysio: 06 - 22193110

E-mail: waterpoort@fysiokrimpen.nl

Website: www.fysiokrimpen.nl

Facebook: www.facebook.com/fysiotherapiedewaterpoort

Insta: www.instagram.com/fysiotherapie_de_waterpoort

Alexander Gerats benoemd tot erelid van BC ShuttLEQ

Woensdagavond is Alexander Gerats benoemd tot erelid van badmintonvereniging BC ShuttLEQ.
Alexander, in de wandelgangen Alex genoemd, is lid sinds 29 februari 1992 en viert zijn 25 jarig jubileum.
Dit was voor het bestuur aanleiding om hem te huldigen en te benoemen tot erelid.
Alex is binnen de vereniging vooral bekend door zijn functie binnen de Technische Commissie. Hij regelde tijdens wedstrijden en trainingsdagen dat alles netjes was verzorgd. De netten hingen op, de shuttles en de telborden lagen klaar.

Ook slaat Alex zelf regelmatig een shuttle behalve als Feyenoord op televisie is, want dat is zijn tweede liefde.
Namens het bestuur reikte voorzitter Piet Kortlever een speciaal voor Alex gemaakt clubshirt uit en mocht een bloemetje natuurlijk ook niet ontbreken.